Den nya soffan...

.. kom efter 11 veckors väntan och precis 1 vecka innan jul. Behöver jag säga mer än att den är underbar och verkligen både kommer till användning och älskas utav alla här hemma. Lite svårt att få den snygg på bild då den är tagen med en vanlig digital kompaktkamera och lite svårt att fånga alla färger. Ska visa en bättre bild på den sedan och med den nya inredningen runt omkring. Ser lite annorlunda ut nu än vad det gör på bilden nedanför.

FondtapetFondtapeten i köket som vi satte upp för ungefär 2 år sedan då vi flyttade in i lägenheten. Den är köpt på Colorama och är från Eco wallpaper. De silvriga i tapeten liknar det som man ser i denna tapet som jag förövrigt blev riktigt fäst vid.

Har suttit och kikat lite på tapeter och de finns många snygga förutom de vanliga med mönster så gillar jag fototapeterna.

Förutom att sätta en fondtapet i köket har vi även tapetserat om i det övriga köket, den långa hallen, den lilla hallen och vardagsrum där vi även satt en ljus fondväg i beige. Känner nu att jag är glad att jag valde ganska enkla färger som vitt, svart och beige som basfärger i hemmet då jag lätt kan tröttna på för mycket färg och då är det enklare att köpa en nytt kuddöverdrag än att tapetsera om ett helt rum. Är väl som med allt annat att man tröttnar efter ett tag.

Vi gör ett försök!!

Det är bara att acceptera. Jag gillar känslan av att kunna skriva av mig om saker som rör sig i mitt huvud. Här kommer jag att inrikta mig på hemmet och försöka att inte bli för personlig. Funderade först att göra en användare på Styleroom men bestämde mig för att det är roligare med en blogg. Just nu bor jag, min Sambo och vår lilla vita hund i en underbar hyresrätt på 71,7 kvm i de centrala delarna av Umeå med egen ingång, uteplats och mängder med gräsytor och planteringsmöjligheter. Men drömmarna finns ändå där om att äga sitt boende. Vi är båda relativt unga (20+ men under 30) mitt i studier på högskolenivå och funderar på om boendet i framtiden kommer att vara en central bostadsrätt eller en villa i stan eller några mil utanför. Följ med in i vår underbara lägenhet där vi har rustat upp med enkel renovering som tapetsering, lackning av köksluckor m.m. Här Kommer jag att rikta in mig på inredning och inte så mycket på själva grovjobbet då jag känner att dagen med en större renovering kommer och då vill jag gärna dela med mig om det då. Just nu är det mer möbler och prylar som snurrar runt i mitt huvud och ett och annat pyssel.

Välkomna!

RSS 2.0